Draaikolknieuws

2024-02-14

Van de voorzitter.

Quilty Over the Top & Innocent Dutch


Muziekspektakel in de tot muziektempel omgetoverde sporthal en Hollands sfeertje in de podiumzaal.
Onder het genot van een drankje genieten van Hollandse top door Patrick Seegers.
En losgaan op de klanken van Ouwe Jongens Krentebrood en DJ Eduardo.
1 Ticket geeft 2 Feestjes
En niet te vergeten, herinneringen maken in de fotobooth is een must!

Vanaf 17 februari start de kaart verkoop!

https://shop.simpleticket.eu/event/rAj3KMwO

poster

 


2024-01-23

Van de voorzitter.

Ook in het jaar 2024 zal bij Sport- en Zalencentrum De Draaikolk een gezellige Hemelvaart Braderie georganiseerd worden.
Donderdag 9 mei 2024 is het weer zover.
Editie 2023 was een succes, dan vraagt dan om gevolg en dat doen wij!


 

2023-11-21

De activiteiten van het jubileumjaar zijn afgelopen.


 

2022-07-19

Van de voorzitter:
Met een beetje vertraging nieuwsbrief nummer 5. Het jubileumjaar komt steeds dichterbij, dus langzaamaan krijgt het steeds meer vorm. In deze nieuwsbrief vertellen wij u hier weer meer over. Lees verder.

Met vriendelijke groet,

Sandy Groothof
Voorzitter SSJC De Draaikolk
06-27900895
 


 

2022-03-31

In de Draaikolk wordt op 9 april het Helders Popfestival georganiseerd.

Kaarten voorverkoop: RIK NIKS & BRUNA BONTE en Online.
 


2022-03-30.

In het kader van vernieuwingen voor ons bijna 50 jarige gebouw hebben wij afscheid genomen van onze oude vouwwand. 30-03-2022 Is door de firma Lambertus van den Broek uit Amstelveen deze nieuwe vouwwand geplaatst. (www.huboamstelveen) Wij hopen weer vele jaren gebruik te mogen maken van deze vouwwand. Meerdere vernieuwingen en verbeteringen om De Draaikolk nog vele jaren te kunnen exploiteren zijn in aantocht.


 

2022-03-01

De Draaikolk is weer helemaal open.


2021-01-09

Overlijden van Piet Pols.

In herinnering


 

Lockdown

Per 15 december is de Draaikolk gesloten tot 19 januari 2021.


 

Vacature penningmeester.

De huidige penningmeester, de Hr.J. van der Linden, heeft aangegeven zijn werkzaamheden te willen overdragen. Daarom is de stichting op zoek naar een : Penningmeester
Lees verder.


 

2020-06-29 Opening Draaikolk

Op 1 juli is de Draaikolk weergeopend.


 

2020-05-25. Plaatsing en sponsoring van de zonnepanelen op de Draaikolk.

In nieuwsbrief nr.1 hebben we aangegeven dat het een streven is om in 2023 een duurzamere De Draaikolk te hebben gerealiseerd.
Lees de 2e Jubileum nieuwsbrief.

De aanleg van de zonnepanelen is voltooid. Fotoserie

Mocht u na het lezen van de nieuwsbrief belangstelling hebben om de Draaikolk te sponsoren kunt u hier een inschrijfformulier downloaden.


 

2020-04-23. Sluiting Draaikolk.

En we zijn weer een stap verder in het Corona traject.
7.8 Miljoen kijkers trok de persconferentie van premier Rutte en RIVM directeur van Dissel. En natuurlijk hebben we allemaal onze ideeŽn over de maatregelen, het verlengen en het versoepelen. Feit is dat de sluiting van De Draaikolk een langer vervolg krijgt. Wij zijn dus zeker tot 20 mei gesloten en zullen wederom moeten afwachten wat de volgende stappen worden.

Lees verder


 

2020-03-14. Bestuurswijzigingen

Het bestuur van de Draaikolk heeft enige wijzigingen ondergaan. Lees de 1e Jubileum nieuwsbrief.Vrijwilligers activiteiten 2018-2019

De wintervakantie wordt gebruikt om onder leiding van de voortvarend voorzitter de TL verlichting van de Soos om te bouwen naar LED verlichting. Tevens wordt de Soos van beter isolatiemateriaal voorzien. Beide activiteiten moeten bijdragen tot lagere exploitatiekosten.
Privacy beleid Stichting Sport- en Zalencentrum De Draaikolk

Stichting Sport- en Jeugdcentrum De Draaikolk (verder genoemd Stichting De Draaikolk) verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Stichting De Draaikolk.
Lees verder
SponsorKliks

Bestelt u wel eens wat op internet? Als dat zo is kunt u met een simpele handeling in heel veel gevallen onze huisvereniging CSAV Turnlust sponsoren zonder dat het u iets kost!

Hoe werkt het?
Het enige wat u moet doen is uw favoriete webwinkel(s) benaderen via Sponsorkliks. Verder blijft alles hetzelfde, uw eigen webwinkel in dezelfde omgeving. Maar omdat u via de Turnlust pagina op Sponsorkliks naar de webwinkel bent gegaan ontvangt Turnlust een stukje provisie van de webwinkel omdat u via de Turnlustpagina bij de webwinkel is gekomen.

Op deze manier werken veel van de inernetpagina's als independer, kieskeurig etc. Nu is er dus ook een speciaal voor sportverenigingen.

Zet de onderstaande pagina in uw favorieten en telkens als u naar uw webwinkel gaat, doe dat dan via deze pagina.
De link: SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Er zijn heel veel internetwinkels die meedoen, maar helaas niet allemaal.
Kijkt u maar eens op de sponsorkliks pagina of zoek eens naar uw favoriete webwinkel. Bestelt u een pizza of een tafeltje in een restaurant ook dit soort websites doen mee. Net als telefoonmaatschappijen, energieleveranciers etc

Het allerbelangrijkste wat u moet doen:
Vertel het verder, app of mail het naar uw kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen, buren. Het maakt niet uit waar ze wonen, de link werkt voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn en ook voor hen is het 100% gratis.

Achteraf kan niets gecorrigeerd worden, bestelt u zonder dat u via sponsorkliks op de website bent gekomen dan kan daar niets meer aan veranderd worden en ontvangt Turnlust niets.

Ga dus nooit meer rechtstreeks naar uw webwinkel, maar via Sponsorkliks en zorg dat u Turnlust steunt.


Klik op het logo en ga naar Uw favoriete webwinkel. 

Vrijwilligers activiteiten 2017-2018

De wintervakantie wordt gebruikt om het administratiekantoor naar de maatstaven van deze tijd te transformeren. De etalage wordt bij het kantoor getrokken en er wordt grotendeels gebruik gemaakt van gedoneerde onderdelen.
Vrijwilligers leveren een enorme bijdrage om het kantoor te moderniseren.